SBO

De v.v. Alexandria’66 steeds meer in jubileumstemming!
Nieuwsartikel | Datum: 15.02.16

Rob de Vries

De maand januari van het kalenderjaar 2016 ligt al achter ons. Binnen de voetbalvereniging Alexandria ’66 wordt het besef steeds groter, dat de viering van het 50 jarig bestaan met rasse schreden nadert. Niet alleen onder de huidige leden maar ook bij oud leden en de leden die de begin jaren of de jaren ’70 en ’80 hebben meegemaakt.A'66 50 jaar!

De oprichtingsdatum is 26 oktober 2016. Natuurlijk zal deze dag en datum niet ongemerkt aan de Alexandrianen van toen en nu voorbij gaan. Er zijn plannen voor onder andere een speciale jubileumwedstrijd. De veertien leden tellende jubileumcommissie is zeer actief bezig met de voorbereidingen voor een breed aanbod van festiviteiten en feestelijkheden.

Het seizoen 2016/2017 staat in het teken van het 50 jarig jubileum. Op zaterdag 10 september is de start van de jubileumviering met een spetterend feest. Gedurende dat weekend zijn er geen wedstrijden. De KNVB heeft Alexandria’66 vrijstelling verleend van competitieverplichtingen.

Overdag op zaterdag vinden er allerlei activiteiten plaats voor de jeugd . De ontwikkeling van het dag- en feestprogramma is in volle gang. Verschillende sport en spel activiteiten worden georganiseerd, waaronder uiteraard voetbal gerelateerde. Er zijn plannen voor onder andere een pannakooi toernooi en een voetbalclinic.

De feestavond wordt in ieder geval opgeluisterd met een optreden van een (of meerdere) artiesten en een dj. Het programma voor die avond wordt de komende tijd verder tot in details ingevuld.

In de aanloop naar het jubileum vinden er tal van activiteiten en acties plaats, zoals in december een FIFA playstation toernooi, klaverjasavonden, bingo avond. Ook de voetbalclinic op vrijdag, 5 februari 2016 van Nederlands elftal speler Manon Melis, mogelijk gemaakt door onze sponsor Autohaag Zeeuw KIA Rotterdam, is een voorbeeld van de vele activiteiten die dit jaar worden georganiseerd.

De jubileumcommissie is zeer actief om financiën voor de jubileumviering te genereren. Rond de feestdagen waren er acties met vuurwerk (De Kanonslag) en oliebollen (oliebollenkraam Metro Schenkel). De verkoop van onze A’66 jubileumwijnenA'66 Jubileumwijnen en A’66 jubileumchampagne is ook in december van start gegaan, en zal het hele jaar voortduren.

Tijdens de nieuwjaarsviering op zondag, 3 januari 2016 heeft de jubileumcommissie een speciaal jubileumshirt onthuld dat vanaf 3 januari voor alle leden en oud leden, of wel de Alexandrianen van toen en nu te koop is.

Het unieke A’66 jubileumshirt is nu te bestellen. Naast de prijs van het shirt (€ 35,00) bestaat de mogelijkheid om door middel van sponsoring je naam op het shirt te krijgen. De grootte van de naam (letters) is afhankelijk van het sponsorbedrag (vanaf € 10,00). Hoe hoger het sponsorbedrag, hoe groter de naam op het shirt wordt afgedrukt.

Ook voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om door middel van sponsoring de bedrijfsnaam op het unieke jubileumshirt te krijgen.

Bijzonderheden over de verschillende acties worden steeds meer zichtbaar op de website van a66. Er is bovendien een speciaal emailadres: jubileum@a66.nlDe komende periode gaan wij ook naarstig op zoek contactgegevens van oud leden. Natuurlijk zal er tijdens de jubileumviering aandacht zijn van de historie, en mag een reünie voor oud leden en oud gedienden niet ontbreken.

De jubileumcommissie houdt zich dan ook aanbevolen voor de huidige (email)adresgegevens van oud leden en oud gedienden. Een ieder die ons hierbij kan helpen, kan gebruik maken van het speciale jubileum emailadres jubileum@a66.nl


En dit geldt uiteraard ook voor alle historische informatie die mogelijk nog bij oud leden en oud gedienden aanwezig is en ons kan helpen om de historie van onze vereniging nog beter in kaart te brengen.


Home | Contact |