SBO

Buurtbemiddelaars gezocht
Nieuwsartikel | Datum: 10.10.15

Buurtbemiddelaars begeleiden ruziënde buren bij het zoeken naar oplossingen die beide buren tevreden maakt. Wij zijn - neutraal en onpartijdig - de motor achter hernieuwd contact. Bemiddelaars zijn gemotiveerde bewoners, goed getraind en werken altijd in tweetal.

Wij zijn op zoek naar Buurtbemiddelaars in Oosterflank!Logo DOCK

Wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor de wijk? Uw kwaliteiten benutten en verder uitbreiden? Meld u dan aan als Buurtbemiddelaar en doe kosteloos mee aan de nieuwe, professionele Basistraining Buurtbemiddeling.

De Basistraining Buurtbemiddeling is een professionele training gericht op het trainen van gespreksvaardigheden. Een training en ervaring waar u altijd wat aan heeft, zowel in uw bemiddelaarsrol als privé.Logo Buurtbemiddeling Rotterdam

Na het volgen van de basistraining gaat u als nieuwe bemiddelaar op pad met een ervaren bemiddelaar. Een mooie uitdaging, die u in de meeste gevallen veel voldoening zal geven. Ook blijven we als bemiddelaars samen doorgroeien met intervisie en verdiepingstrainingen, onder andere rond het coachen van bewoners.

Wat wij geven:
Diverse professionele trainingen
Een enthousiaste groep van medebemiddelaars
Een flexibele vrijwilligersrol die veel voldoening geeft

Interesse of vragen?
Neem dan contact op met:
Dock Buurtbemiddeling
T. 010 - 727 10 40
E. info@buurtbemiddeling.org

Home | Contact |