SBO

Schildersclub Evenaar exposeert
Nieuwsartikel | Datum: 21.04.15

Een klein feestje in de Evenaar. De nieuwe expositie met werk van de eigen schildersclub is geopend. De kunstwerken hangen in het restaurant en in de gang.
Deze club is elke donderdagmiddag te vinden in de serre van het restaurant. Onder leiding van vrijwilligster Joke Windau mag iedereen op zijn/haar eigen manier zich creatief uiten op het schilderdoek. Ze kijkt per persoon wat iemand nodig heeft en creƫert een veilige en ontspannen sfeer. Iedereen mag en kan aansluiten, maar ook gewoon voor de gezelligheid erbij zitten, is mogelijk.

Met een mooie bos bloemen voor Joke, een ingelijste foto voor de deelnemers (aangeboden door de activiteitenbegeleiding) en onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, was het moment daar: deelnemer van het eerste uur de heer van Eck onthulde samen met de coƶrdinator vrijwilligers een schilderij wat in het restaurant hangt en daarmee was de expositie geopend.
Uiteraard vinden de deelnemers van de schilderclub het leuk als zoveel mogelijk mensen hun werken komen bezichtigen. Dit kan tot en met 1 juli gedurende de openingstijden van de receptie.

Foto Evenaar
Expositie Evenaar

Home | Contact |