SBO

Olympische Speeltuin Spelen
Nieuwsartikel | Datum: 15.04.16

Geen tijd om naar Rio te gaan? Of moet je de limiet nog halen? Kom dan naar de voorrondes van de Olympische Speeltuin Spelen! Op drie verschillende woensdagmiddagen, in drie verschillende speeltuinen in Oosterflank, kan je verschillende sporten en spellen spelen. Iedereen, jong en oud, kan meedoen en zich kwalificeren voor de Olympische Speeltuin Spelen in augustus.

Zet 18 en 25 mei en tevens 1 juni dus in je agenda en meld je aan voor de nieuwsbrief via www.huisvanoosterflank.nl/nieuwsbrief . Je krijgt dan begin mei een email met de drie locaties. Je kunt aan alle drie de voorrondes meedoen, we doen elke woensdagmiddag iets anders.

We zoeken nog trainers en coaches, verzorgers voor de limonade, sponsoren en supporters. Ben je sportfanaat, liefhebber of vind je sport en spel belangrijk, help dan mee om dit tot een groot succes te maken.

Op de site van de Bewonersorganisatie www.sboosterflank.nl , in de buurtagenda van www.leeftsamen.nl en op www.huisvanoosterflank.nl kun je meer informatie vinden over de Olympische Speeltuin Spelen, hoe je kunt meehelpen met de organisatie en alle andere activiteiten de komende tijd.

Olympische Spelen speeltuin

Home | Contact |