SBO

De Olympische Speeltuin Spelen komen naar Oosterflank
Nieuwsartikel | Datum: 29.03.16

Op maandagavond 11 april van 19.00 uur tot 21.00 uur wordt er in verzorgingshuis De Evenaar ( Humanitas) een Keukentafelgesprek gehouden. Het huis van Oosterflank nodigt voor deze avond sportverenigingen in de omgeving, scholen, welzijnsorganisaties en bewoners uit om mee te denken over de uitvoering van de Olympische Speeltuin Spelen.

In Oosterflank zijn veel speeltuintjes verspreid over de wijk. Ook zijn er veel sportverenigingen actief in en om Oosterflank. Kent u ze allemaal? Om kinderen en volwassenen verschillende sporten , mede bewoners en hun wijk beter te laten leren kennen willen we de Olympische Speeltuin Spelen gaan organiseren. Maar er is ook het idee om iets te doen tijdens de Olympische spelen in Braziliƫ en een grote sportdag in september voor alle basisscholen in Oosterflank. Meerdere mensen lopen rond met ideeƫn en dus leek het ons tijd voor een keukentafel gesprek.

Vind u het leuk om onderdeel te zijn van de Olympische Speeltuin Spelen of loopt u zelf rond met een goed idee? Geef u dan op voor het Keukentafelgesprek. Stuur een mailtje naar info@powerboat-rotterdam.nl of bel naar Fokka Deelen op 06 24180616.

Olympische Spelen speeltuin

Home | Contact |