SBO

Zaterdag 23 april: taxatiedag bij Piekfijn in Prins Alexander
Nieuwsartikel | Datum: 20.04.16

Is het kunst, antiek, curiosa of rommel? Zaterdag 23 april kom je er achter in de Piekfijnwinkel in Prins Alexander. Daar taxeert taxateur Marcel Brouwer gratis uw kunst en antiek. Ook kunt u de hele dag allerlei ‘kunst’, curiosa en gebruiksvoorwerpen kopen. Deze kunnen dan gelijk door de expert op hun waarde worden geschat. De taxateur kijkt naar de marktwaarde van kunst, antiek en verzamelobjecten en kan ook meer vertellen over het verhaal achter het object.

Marcel Brouwer is een gecertificeerd registertaxateur en gespecialiseerd in het taxeren van gebruiksvoorwerpen, ook voor veilingen. Verder heeft Brouwer als specialist meegewerkt aan lokale tv-programma’s zoals ‘Schatgraven’ van Omroep Gelderland en 'De Utrechtse Schatkamer' van RTV Utrecht.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 23 april van 11:00 uur tot 15:00 uur in de Piekfijn kringloopwinkel in Prins Alexander (Aluminiumstraat 6). De winkel is geopend van 09.00-17.00 uur. Om iedereen een kans te geven worden maximaal 2 à 3 items per persoon getaxeerd. Meer informatie over de Piekfijn kringloopwinkels is te vinden op Rotterdam.nl/Piekfijn

Lewenstein naaimachine

Home | Contact |