SBO

Youngsters: Love Each Other
Nieuwsartikel | Datum: 17.09.15

Jongeren uit Prins Alexander hebben via You Tube hun boodschap de wereld ingeslingers’ Gebeurtenissen in de wereld laat hun niet koud.
Afgelopen periode zijn jongeren uit Rotterdam Prins Alexander, onder begeleiding van het jongerenwerk van Buurtwerk, Yorlenie Delgado (The Voice of Holland) en vele anderen die een bijdrage hebben geleverd aan het eindresultaat, bezig geweest met een project. Binnen dit project hebben jongeren gewerkt aan een geheel eigen song met boodschap naar de wereld. Geheel eigen, omdat de jongeren alles vanaf de basis zelf hebben gedaan. Zo werkten ze onder andere aan het creëren van een eigen beat en gezamenlijke songtekst. Na opnames van alles in de muziekstudio, is er ook nog een videoclip bij gemaakt onder begeleiding van Mingle Scope Media.
Met de song en videoclip willen de jongeren aandacht vragen voor haatverspreiding als racisme, discriminatie maar ook pesten. Het doel van de jongeren is om via hun song en clip, mensen op te roepen meer begrip te tonen voor elkaar. Het is een clip geworden tegen (online) pesten, tegen haat verspreiding en voor een leukere maatschappij, waar iedereen zich vrij en prettig kan voelen. In de Oosterflankkrant, die binnenkort uitkomt, daarover een verhaal, hun verhaal.

https://www.youtube.com/watch?v=vwf7Sc-E8-c
Yougsters

Home | Contact |